We
are
bpost

Zoveel unieke mensen voor zoveel unieke jobs

Bij bpost werken meer dan 27.000 straffe gezichten die elke dag miljoenen mensen dichter bij elkaar brengen. Die straffe, toffe, grappige, sympathieke en moedige gezichten vormen een hecht team en verwelkomen graag jonge enthousiastelingen. Ben je op zoek naar een boeiende eerste job waar je kan leren met vallen en opstaan?

Bekijk onze traineeships en word ook een straf gezicht van bpost.
Ontdek de jobs

De gezichten van bpost

Margot
Business Trainee
Anaïs
Business Trainee
Joséphine
Trainee - Operational Excellence
Ozkan
Business Trainee
Louis
Teamlead postbode
Aurore
Senior lean coach
Martine
Chauffeur CE
Hamza
Postbode
Nathalie
Product manager
Hicham
Technisch specialist
Jerry
Postbode
Arnaud
Planning manager
Antonio
Chauffeur CE

#wearebpost

We zijn fier dat we aan de buitenwereld, onze vrienden en familie
kunnen tonen wat we elke dag met enorm veel trots realiseren. 

Waarom een gezicht van bpost worden?

Waarom het zo leuk is om een van de gezichten van bpost te zijn? Daar zijn veel redenen voor. Je kan elke dag fier zijn op wat je doet.

Jij bent uniek, wij ook

Zoveel unieke mensen voor zoveel unieke jobs. bpost is divers. Een weerspiegeling van onze maatschappij, en daar zijn we fier op. Met al die talenten samen krijgen we heel wat voor elkaar.

Alle kansen om je te tonen en te groeien

Helemaal zeker van wat je wil in je professionele carrière, of toch nog een beetje zoekende? Bij ons ben je welkom om jezelf te ontdekken en het beste uit jezelf te halen. Door de kansen te grijpen die wij jou bieden. Door jouw inzet en drive.

Zeker van je werk

bpost is één van de grootste werkgevers van België. Bij ons mag je zeker zijn van stabiliteit, goede werkomstandigheden en een mooi loon. Zowel voor wie op de baan gaat als voor wie op kantoor werkt.

Op jouw ritme

Ontdek jezelf en de wereld van unieke jobs die bpost biedt. Als people manager, project manager of expert. In logistiek, IT, finance, HR, marketing of sales. Kan je niet kiezen? Dan kan je gerust combineren en uitzoeken wat bij jou past.

Een open en uitdagende omgeving

Je komt terecht in een hechte community van jonge talenten zoals jij. Je kan ook rekenen op onze mentoren en coaches die je steunen, maar ook challengen in de uitdagende projecten waar je elke dag je tanden in kan zetten.

Een job met impact

Iedere dag verbindt bpost miljoenen mensen met elkaar. Dat doen we morgen anders dan gisteren, want de wereld van bpost stopt niet met draaien. Daar heb ook jij impact op. Maar ook op je collega’s, hun jobs en onze toekomst. En daar mag je trots op zijn.

Maak kennis met de gezichten van bpost

Wil jij meer weten over onze gezichten bij bpost?
Hier delen onze collega's hun verhalen en ervaringen binnen ons bedrijf .
Voor mij was het belangrijk te kunnen starten in een job waar ik vrijheid en verantwoordelijkheid krijg. Ik bepaal zelf mijn werkuren en hoe ik mijn werk indeel. Een goede balans tussen werk en vrije tijd vind ik essentieel.
Anaïs
Business Trainee
Ik ben bij bpost begonnen als trainee. Tijdens mijn eerste project kreeg ik de kans projectleider te worden in het sorteercentrum in Zaventem. De perfecte balans tussen procesoptimalisatie, projectmanagement, operationele ondersteuning... Elke dag is anders. Het is een uitdagende en flexibele omgeving. Wat ik vooral leuk vind is de positieve en directe impact die je kunt hebben op het welzijn van de collega’s in sorting.
Josephine
Business Trainee
Bpost is het gezicht van e-commerce en vervult een belangrijke plaats in de huidige maatschappij. Het maakt me trots om daaraan te kunnen bijdragen. Er zijn heel erg veel verschillende jobs bij Bpost en ze zijn allemaal even belangrijk. Bpost groeit snel, en dat daagt ons uit om elke dag te blijven groeien.
Ozkan
Business Trainee
Let's get social

career.bpost.be

Ik ben nog geen medewerker van bpost maar ben 
op zoek naar een job bij bpost 

Jobaanbod